Medovina Elisa
Medovina Elisa nese dědictví rodinné tradice od roku 1973. Tato jedinečná medovina vzniká ze špičkových českých medů, a to bez tepelného zpracování, aby byly zachovány všechny cenné látky medu. Po fermentaci odpočívá v hlubokých klimatizovaných sklepeních, kde dozrává do dokonalosti. Základem je med od pilných českých včel a voda zpracovaná pomocí technologie Bio Control System. Směs bylin a koření přidává medovině nezaměnitelnou a bohatou chuť.
Značky
Výroba medoviny
Výroba medoviny Elisa probíhá již od roku 1973 výhradně na Slovácku, v obci Nivnice. Vyrábí se stále podle původní rodinné receptury.
Kvalitní medovina
Na výrobu medoviny používáme pouze české medy, do medoviny nepřidáváme cukr ani líh. Vyrábí se netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu.
Nejlepší medovina
Medovina Elisa vyhrála řadu prestižních cen, např. v roce 2019 zlatou medaili na soutěži Great American IWC v New Yorku. Jsme moc rádi, že naše medovina chutná nejen našim zákazníkům, ale i odborným porotcům.